Breien, vind je rust en maak in de tussentijd mooie items.

breien
breien

Tegenwoordig hebben we allemaal een druk bestaan en vinden we het moeilijk om de rust te vinden. Gun je zelf rust of zoek iets leuks op om te doen waar je energie van krijgt en juist niet te veel energie in verliest. Die drukte ken ik maar al te goed. Ik kan me ook wel heel erg druk in mijn hoofd. Dan is een rondje lopen erg verfrissend, maar als de gelegenheid er niet voor is schiet ik al snel in de oude gewoontes. Terwijl mijn lichaam wel om rust vraagt.

Zo ben ik nu aan het breien geslagen, ook al kon ik het nog niet. Heel lang geleden heeft mijn oma het mij laten zien, maar als je er niks mee doet vergeet je het ook al weer snel. Het leuke van breien is dat je een doel hebt en het werkt heel rustgevend. Waardoor ik weer nieuwe ideeën krijg of juist even nergens aan hoef te denken. Het doel om bijvoorbeeld een plaid, kussen of een kledingstuk te maken. Dus je hebt ook niet het gevoel dat je tijd verdoet, ook al is dit geen feit maar een gevoel in deze snelle wereld.

Breien: We are knitters

breien
breien

Kan je nu nog niet breien (zoals ik), juist bij We are knitters hebben ze voor ieder zijn of haar niveau een brei, haak of petit point pakket. Van kleding voor jong en “oud” tot plaids voor in je woon ruimte. Buiten dat je het patroon thuis krijgt toegestuurd, zit er alles in wat je nodig hebt, super makkelijk dus! En ja je kunt ook je eigen kleur wol uitzoeken. Keuze is er voldoende. We are knitters staan voor duurzaamheid en leveren een mooie kwaliteit aan producten bij je thuis af. Zo zijn er al meer dan 600.000 mensen over de wereld die dit al hebben mogen beleven. Zo ook ik! Want hoe gaaf is het wanneer je je eigen items zelf kan maken!?

Ik heb gekozen voor een beginners pakket genaamd Medea blanket – Knitting kit. Een mooi plaid met een werkje er in. Zoals ik al eeder heb verteld heeft mijn oma mij lang geleden het breien geleerd, maar als je daar niks meer mee heb gedaan vergeet je het ook weer. Maar het fijne is dat We are knitters allemaal instructie filmpjes heeft over verschillende technieken. Op deze manier leer je het je zelf makkelijk aan. Veel kijken en doen en uit eindelijk kan je het zelf. Het pakket wat ik heb gekozen was dan ook niet super moeilijk, omdat je alleen maar recht hoeft te breien, alleen de ene naald brei je anders dan de andere. Ik heb ongeveer een week en 1 dag over het breiwerk gedaan en ben erg te vreden over het eindresultaat.

breien
breien

Welk pakket zal jij kiezen bij We are knitters?

jaloezieën
Liefs Sanne

Deze blog is geschreven in samenwerking met We are knitters. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.