De laatste kluspuntjes voor het interieurplan van 2019.

kluspuntjes

Het nieuwe interieurplan is bijna helemaal uitgevoerd. Zo heb ik een paar weken geleden eindelijk één van de laatste kluspuntjes uitgevoerd. Zoals het plafond, keuken, trappengat en de muur waar de tv hangt geverft. En heb ik toch met een beetje pijn in mijn hart het streepjes behang van de muur getrokken. De tinten op het plafond en de muren heb ik toch op het laatste moment iets aan gepast naar wat lichtere tinten, maar die mooi aansluiten op het moodboard. Nu hoeven alleen de raamkozijnen nog geverfd te worden en dan is het verven klaar beneden. En het trappengat en een deel van de keuken kregen een nieuwe print.

interieurplan

Kluspuntjes behang

Vorig jaar had ik in de hal al een start gemaakt aan de trend Forum Romanum, doormiddel met bogen te werken. Deze trend bestaat uit Romaanse triomf bogen, trappen, zuilen en andere items uit de Italiaanse architectuur. Het is een trend die klassiek een nieuw jasje geeft en een rijk gevoel uitstraalt. Dit word de tegenhanger van de rustige strakke lijnen, die de ruimte meer sjeu zal geven.

Zo kwam ik bij MuralsWallpaper de perfecte print tegen voor op de muur bij de keuken en in het trappengat waar ik een werkplek heb gecreëerd. Het is de Colonnade, ook wel in het Nederlands de Zuilgalerij genoemd. Het is een doorkijkje via de barokke colonnade van Canaletto. Een print die mooi aansluit op het nieuwe kleurenpallet en op de trend Form Romanum. Het leuke is dat de achtergrond los is getekent, wat weer mooi aansluit op de lange muur in de living waar het bomen behang op zit. Het is een behang waar je zelf je fantasie op los kan laten gaan, van het ene verhaal naar het andere.

kluspuntjes
kluspuntjes

Kleuren

De kleuren die ik heb gebruikt voor het plafond en de muren komen van Flexa en deze komen uit de lijn Pure by Flexa Colorlab. En hebben een extra matte look. Ik zal hieronder de kleurcodes voor jullie noteren.

Het plafond en het deel van de keuken is geschilderd met de kleurcode: F4.07.76, het binnenvlak van de keukenmuur kleurcode: G3.12.56 en de kleur van de trappengat en de muur waar de tv aan hangt is kleurcode: G0.04.81.

Ik ben benieuwd wat je van het resultaat vind geworden! De meubelen en de woondecoraties die worden langzamerhand aangepast en tot één geheel gemaakt. Binnenkort volgt er snel meer.

jaloezieën
Liefs Sanne

Deze blog is geschreven in samenwerking met MuralsWallpaper. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.