Egg vase, maar welke van de drie is het geworden?

Egg Vase

Mijn liefde voor design begon tijdens mijn studie (Bloem & Design) waar we een dag door Amsterdam trokken om inspirerende plekken te bezoeken. Zo gingen we langs kleding, snoep, hobby en design winkels. Allemaal stuk voor stuk presenteerde de winkels hun producten op een creatieve en inspirerende manier. Zo kwamen we ook langs het design merk Droog design en Moooi. Ik had het gevoel dat ik ogen te kort kwam en de vlinders doken stuk voor stuk op in mijn buik. En daar was de liefde voor design geboren!

Items die ik me nog goed kan herinneren van Moooi waren de Egg Vase, Brave New World Lamp, Horse Lamp, Menorah Bold, Blow Away Vase en de Clusterlamp.

En van Droog Design waren dat de Chest of drawers, Rag chair, Do hit chair, Slow Glow Table Lamp ook stond er in de store de Knotted Chair van Vitra. Stuk voor stuk maakte ik een sprongetje van geluk toen ik ze bewonderde. En nu heb ik één van deze items ook echt in huis!

Egg Vase

Egg Vase

Je zal het vast al wel geraden hebben, het is de oh zo mooie Egg Vase. Deze design vaas is in drie uitvoeringen verkrijgbaar, de S (h. 10 x b. 9 x d. 9), M (h. 14,5 x b. 9 x d. 9) en de L (h. 14,5 x b. 12,5 x d. 12,5). En de laatste die hebben we nu in het interieur staan. Hij past ook perfect in ons nieuwe plan in de woonkamer.

Leuk weetje over het ontwikkel proces: De mal wordt gemaakt met een latex condoom waar hard gekookte eieren in worden geplaatst.

Het porseleinen vaasje is ontworpen door Marcel Wanders en wordt met de hand gemaakt.

De Egg Vase is al een kleine blikvanger in je ruimte, die een enkele bloem al snel podium geeft. Ook wanneer je er geen bloem in zet, blijft het een mooi kunstwerkje om naar te kijken.

Wat is jouw eerste design merk waar je spontaan verliefd op werd?

jaloezieën
Liefs Sanne

Deze blog is geschreven in samenwerking met MisterDesign. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.